Hulpverlening

Wij zijn er voor u

Wij Zijn er om U te Helpen

Je stelt zelf je doelen op zoals: werken aan jezelf, je eigen kracht (terug)vinden, je zelfredzaamheid vergroten of leren omgaan met “anders” zijn. Jij hebt de regie in handen in dit ontwikkelingsproces, wij ondersteunen alleen vanuit oprechte aandacht, betrokkenheid en naastenliefde.

0

Jaren Ervaring

0

Specialisten

0

Met Success Geholpen Clienten

Onze missie

Je Eigen Gedrag Beter Begrijpen

De geestelijke gezondheidszorg heeft geen kant en klare formule of oplossing die voor iedereen geschikt is. Ieder mens is uniek en heeft op zichzelf afgestemde lichamelijke, geestelijke, emotionele en zingevende ingrediënten nodig om in balans te blijven of te komen. Dit is waarom we er onze missie van hebben gemaakt om naar het totaalbeeld van jou als persoon te kijken. Bij ons kun je dan ook niet terecht voor het indelen in hokjes, labels of stoornissen, maar wel om jezelf en je eigen gedrag beter te leren begrijpen.

Over ons

Wat wij jou bieden

Hulpverlening & Begeleiding

In onze cursussen en begeleiding geven we je graag handvatten mee over hoe je om kan gaan met (intense) gevoelens, pijnlijke herinneringen en eventuele praktische problemen die hieruit voortkomen. Ook gaan we graag samen met jou op zoek naar je talenten en hoe je uiting kan geven aan jouw unieke zijn. We geven advies en tips over hoe je jezelf praktisch het beste vorm kan geven in de maatschappij, onder vrienden of op de werkplek.

ADD & ADHD

Jouw unieke zijn en je eigen kracht zijn de uitgangspunten van zowel onze ADD als ook ADHD ondersteuning. Het doel is samen met jou te bekijken waar je hulp en ondersteuning nodig hebt om jouw plek in deze samenleving in te nemen.

Meer informatie

Angst

Wanneer angst overgaat in bijvoorbeeld een angststoornis wordt een angst irreëel. Onze visie van hulpverlening is gericht op de achterliggende bronnen van angst. Iedere angst is ergens ontstaan.

Meer informatie

Autismebegeleiding

Mensen met autisme zijn bijzondere, talentvolle, maar ook kwetsbare mensen. Welke begeleiding iemand nodig heeft, om zo zelfstandig als mogelijk te kunnen functioneren, is bij iedereen anders.

Meer informatie

Eenzaamheid

Onze visie is dat gesprekken die écht ergens over gaan mensen uitnodigen om meer van zichzelf te delen. Vanuit dit delen ontstaat meer betrokkenheid en openheid.

Meer informatie

Hooggevoeligheid

Een van onze specialismen is het omgaan met hoogsensitiviteit (ook wel hooggevoeligheid of HSP genoemd). Onze hulpverlening is gebaseerd op zelfacceptatie en persoonlijke groei.

Meer informatie

Mentorschap, Beschermingsbewind en Curatele

Op korte termijn zullen wij deze diensten ook gaan aanbieden. Mocht u voor een van deze diensten interesse hebben dan kunt u hierover vast contact met ons opnemen.

Meer informatie

Ouderschap & Hooggevoeligheid

Hooggevoelige mensen hebben doorgaans moeite om dagelijkse indrukken en prikkels te verwerken. Op het moment dat ze zel feen ouder worden, kunnen sommige dingen hierdoor een uitdaging worden.

Meer informatie

Palliatieve Ondersteuning

Wij hebben aandacht voor uw angst, pijn en benauwdheid. Maar wij weten ook dat iemand die ongeneeslijk ziek is veel meer nodig heeft dan alleen medicatie of een operatie. Veel terminale mensen zitten namelijk vol met vragen.

Meer informatie

Psychosociale Hulpverlening

Psychosociale problemen zijn een combinatie van problemen met gevoelens en gedachtes en communicatie met mensen of instanties.

Meer informatie

Relatie Therapie

Soms gaat het gewoon niet zo goed in de wisselwerking tussen partners en merken jullie beide dat er wat hulp nodig is om elkaar terug te vinden. Maar het kan ook zijn dat jullie de relatie juist willen verdiepen, maar dit lijkt niet te lukken.

Meer informatie

Wie wij zijn

Onze Specialisten

Onze specialisten beschikken over veel ervaring in hun eigen vakgebied. U kunt erop vertrouwen dat zij alles op alles zetten om u op een betrokken, individuele en praktijkgerichte wijze te helpen.

Joost Alberts

Psychosociale hulpverlening
Psychologie
Coaching
Energetisch Holistische Therapie
Familie- en systeemopstellingen

Yvette Wolfs

Psychologie

Kim Alberts

Projectleider
Coaching

Recensies

Wat Onze Clienten Zeggen