Over Ons

Wie wij zijn

Onze Specialisten

Onze specialisten beschikken over veel ervaring in hun eigen vakgebied. U kunt erop vertrouwen dat zij alles op alles zetten om u op een betrokken, individuele en praktijkgerichte wijze te helpen.

Joost Alberts

Psychosociale hulpverlening
Psychologie
Coaching
Energetisch Holistische Therapie
Familie- en systeemopstellingen
systeemtheorie

Yvette Wolfs

Psychologie

Kim Alberts

Projectleider
Coaching

0

Jaren ervaring

0

specialisten

0

Met success geholpen clienten

Waarom mensen ons vertrouwen

Mensen Vertrouwen Ons

Wij hebben er onze missie van gemaakt om naar het totaalbeeld van jou als persoon te kijken. Bij ons kun je dan ook niet terecht voor het indelen in hokjes, labels of stoornissen, maar wel om jezelf en je eigen gedrag beter te leren begrijpen. Je stelt zelf je doelen op zoals: werken aan jezelf, je eigen kracht (terug)vinden, je zelfredzaamheid vergroten of leren omgaan met “anders” zijn. Jij hebt de regie in handen in dit ontwikkelingsproces, wij ondersteunen alleen vanuit oprechte aandacht, betrokkenheid en naastenliefde.

Ervaren Specialisten

Ons team bestaat uit ervaren psychologen. Door hun ervaring en kennis in te zetten kunnen wij jou altijd op de best mogelijke manier helpen.

Individuele Therapie

Je stelt zelf je doelen op. Jij hebt de regie in handen in dit ontwikkelingsproces, wij ondersteunen alleen vanuit oprechte aandacht, betrokkenheid en naastenliefde.

Praktijkgerichte Aanpak

We geven advies en tips over hoe je jezelf praktisch het beste vorm kan geven in de maatschappij, onder vrienden of op de werkplek.

Sociaal Ondernemerschap

Wij staan voor sociaal ondernemerschap waarbij 70% van onze winst wordt besteed aan het opzetten van projecten die ten goede komen aan het geestelijke en/of fysieke welzijn van de mens.

Wat wij jou bieden

Hulpverlening & Begeleiding

In onze cursussen en begeleiding geven we je graag handvatten mee over hoe je om kan gaan met (intense) gevoelens, pijnlijke herinneringen en eventuele praktische problemen die hieruit voortkomen. Ook gaan we graag samen met jou op zoek naar je talenten en hoe je uiting kan geven aan jouw unieke zijn. We geven advies en tips over hoe je jezelf praktisch het beste vorm kan geven in de maatschappij, onder vrienden of op de werkplek.